Omhoog
Aanmelden
Werken bij ons

Vacatures

 

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan bij de Veluwse Onderwijsgroep! Ons personeelsbestand is behoorlijk divers, dat is inherent aan de verschillende scholen binnen onze organisatie. Regelmatig zijn wij op zoek naar ondernemende, creatieve en ambitieuze collega's.

Persoonlijk profiel aanmaken
Klik op de onderstaande link om een persoonlijk profiel aan te maken. Je hebt zo de mogelijkheid een CV aan te maken en/of een persoonlijke job agent in werking te stellen. Door gebruik te maken van de job agent blijf je automatisch op de hoogte van vacatures, die overeenkomen met jouw profiel en voorkeuren. 
Maak een persoonlijk profiel aan

Kom naar de onderwijsbanenmarkt!

Ben je op zoek naar een baan in het voortgezet onderwijs? Of wil je je oriënteren op werken in het VO? Kom dan op woensdag 12 april naar de onderwijsbanenmarkt in Apeldoorn. De onderwijsbanenmarkt is bedoeld voor bevoegde docenten, lio’ers, hbo’ers en wo’ers die een overstap naar het VO overwegen. Meer informatie en aanmelden: onderwijsbanenmarkt-apeldoorn.nl​  ​

Online solliciteren 

Indien wij vacatures hebben, staan ze hieronder vermeld. Door op de functie te klikken kun je direct online solliciteren. 

_______________________________________________________