Omhoog
Aanmelden
Voortgezet onderwijs

- Twello'Een kleine school met een breed aanbod, zodat de vestiging voor veel leerlingen een aantrekkelijke school kan zijn.'

Het Veluws College Twello is een school voor mavo en de onderbouw havo/vwo.  Met een breed aanbod willen wij voor veel  leerlingen een aantrekkelijke school zijn.

De vestiging Twello is een kleine overzichtelijke school met iets minder dan 300 leerlingen en geen bovenbouw havo/vwo, er zitten dus alleen jongeren op van ongeveer dezelfde leeftijd. Dit maakt dat leerlingen zich bij ons al snel thuis voelen.

Op het Veluws College Twello stellen we eisen aan leerlingen op het gebied van inzet, motivatie en zelfstandigheid. Daarbij worden zij begeleid door docenten. Alles is er op gericht leerlingen optimaal voor te bereiden op het mbo of de bovenbouw havo/vwo.

In het kleurrijke schoolgebouw heeft de school de ruimte en de middelen om actief onderwijs te geven. Met name tijdens de lessen op het leerplein werken leerlingen zelfstandig aan opdrachten van verschillende vakken. Naast goed onderwijs is er ook veel aandacht voor activiteiten buiten de reguliere lessen. Leerlingen ontwikkelen zich immers niet alleen in een klaslokaal.

Naar verwachting zal de vestiging in 2016 verhuizen naar het nieuwe schoolgebouw op het oude veilingterrein in Twello. De school ligt dan dichtbij het station en is dan nog eenvoudiger te bereiken voor leerlingen die verder weg wonen.

 

Website Veluws College Twello​​​

Adres

Veluws College Twello
Hietweideweg 20
7391 XX Twello
T: 0571 - 27 15 61
E: twello@veluwscollege.nl

Directie

Vestigingsdirecteur:
Piet Oosting