Omhoog
Aanmelden
Voortgezet onderwijs

- Cortenbosch'Een levendige school met zeer goed geoutilleerde praktijklokalen waar leerlingen worden voorbereid op het mbo en de havo.'

Het Veluws College Cortenbosch staat bekend als een levendige school voor vmbo waar goed onderwijs gegeven wordt.  De vestiging heeft alle leerwegen in huis en de sectoren: Economie, Zorg & Welzijn en Techniek. Elk van deze sectoren beschikt over aantrekkelijke en zeer goed geoutilleerde praktijklokalen waar leerlingen hun vaardigheden op een niveau leren brengen dat ruim voldoende is om in het mbo te slagen. Voor de leerlingen die de Theoretische Leerweg (op sommige scholen ook wel mavo genoemd) volgen bestaat bovendien de mogelijkheid door te stromen naar de havo.

Voor de brugklassen beschikt het Veluws College Cortenbosch over een kleinschalige locatie aan de Blekersweg, op 10 minuten loopafstand van het hoofdgebouw van het Veluws College Cortenbosch. In een eigen gebouw met een kernteam van docenten en mentoren kunnen leerlingen zo wennen aan het voortgezet onderwijs. In het tweede leerjaar verhuizen de mentoren en docenten met de leerlingen naar het hoofdgebouw, zodat ook dan de overgang niet groot zal zijn.  

Website Veluws College Cortenbosch

Adres

Veluws College Cortenbosch
Prinses Beatrixlaan 259
7312 DG Apeldoorn
T: 055- 521 63 77
E: cortenbosch@veluwscollege.nl

Directie

Interim vestigingsdirecteur:
Ko Doncker